Programma

13.00u – Schoolorkest Basisschool St. Jozef Altweerterheide

Basisschool St. Jozef uit Altweerterheide heeft sinds het begin van dit jaar een eigen schoolorkest. Dit muzikale gezelschap staat onder leiding van muziekdocente Diana Heijmans. Zij wordt bijgestaan door drie leden van de Harmonie van het Heilig Hart.

Benieuwd? Klik hier voor meer informatie én een video:
https://www.weertdegekste.nl/2022/01/basisschool-st-jozef-altweerterheide-heeft-eigen-schoolorkest/

13.00u – RICK

Koperblazers, piano, sax maar ook drummers, gitaristen, zangers/zangeressen en nog veel meer: RICK heeft niet alleen het grootste aanbod aan muzieklessen in de regio maar neemt deze zondag ook véél muzikanten in hun eigen ‘achtertuin’ om lekker muziek te maken.

www.rickraakt.nl

13.15u – leerlingen Muziekschool De Drieklank

Op deze muziekschool aan de Emmasingel wordt elke dag met veel liefde muziekles gegeven: drums, gitaar, zang, bandcoaching en meer. Van alles is er mogelijk, op alle niveau’s.
Deze zondag zullen leerlingen van De Drieklank een keur aan popliedjes ten gehore brengen met ondersteuning van zangleerlingen van Zang en Co.

www.dedrieklank.nl

13.45u – leerlingen Zang en Co, mèt live-band!

In je eentje of met een paar leerlingen zangles krijgen en meezingen met een liedje vanuit een radio is één ding maar zingen met een heuse popband achter je is heel ander werk:
In dit blok zetten we deze leerlingen echter bij een heuse popband; live drums, gitaren en meer en dan mogen zij de frontman/vrouw zijn. In de spotlight!

www.zangenco.nl

14.00u – Muziekpret met dreumesen en peuters!

“MUZIEKPRET” is voor dreumesen (9 maanden tot 2 jaar) en voor peuters (2 tot 4 jaar) samen met hun (groot)ouders.
Muziektherapeute Anouk Roost-Reijnders ofwel Reintje laat deze zondag de allerjongste kennismaken met muziek luisteren én zelf actief muziek maken.

www.reintjemuziek.nl

14.30u – Special Twist – United by Music

United by Music geeft muzikaal getalenteerde mensen met een verstandelijke beperking de kans om op te treden voor een groot publiek. Het doel van de stichting is om de inclusie van mensen met een verstandelijke beperking te bevorderen en hun kwaliteit van leven te verbeteren. United by Music heeft in Nederland drie bands met diverse zangers en zangeressen; Special Twist is de groep uit de regio Weert!

www.unitedbymusic..nl

14.45u – Leerlingen RICK

Koperblazers, piano, sax maar ook drummers, gitaristen, zangers/zangeressen en nog veel meer: RICK heeft niet alleen het grootste aanbod aan muzieklessen in de regio maar neemt deze zondag ook véél muzikanten in hun eigen ‘achtertuin’ om lekker muziek te maken.

www.rickraakt.nl

15.00u – Zang en Co

De leerlingen van zangschool Zang en Co krijgen over het algemeen zangles, combi zang & piano/gitaar of koorscholing, gegeven door een een team van enthousiaste, conservatorium geschoolde docenten. Deze zondag zullen de leerlingen ondersteunt worden door een keur aan muzikanten van andere muziekscholen: RICK, de Drieklank, Tim Crins en meer.
Kruisbestuiving tot en met!

www.zangenco.nl

15.30u – Leerlingen LVO

Philips van Horne Unplugged, Muziekgala in het Munttheater en het fameuze Van Horne Pop in Muziekcentrum De Bosuil: al jaren zijn deze drie podia van vaste waarde waar leerlingen van alle scholen van LVO-Weert (Philips van Horne, Het Kwadrant, Het College, BRAVO! College) hun muzikale kwaliteiten kunnen laten horen.
Talentontwikkeling in zijn puurste vorm!
Deze zondag komt een selectie aan muzikanten hun kunsten vertonen op ons podium.

www.lvo-weert.nl

16.00u – Leerlingen RICK Rockplein

Als je basgitaar, gitaar, keyboard, drums speelt dan is meestal toch wel je grote wens dat je een keer in een band gaat spelen.

Bij RICK’s Rockplein krijg je hier al heel snel de mogelijkheid voor: In plaats van elke week een individuele les krijg je namelijk elke maand 1x bandles: dit half uur een ruige presentatie wat dit allemaal opleverde het afgelopen lesjaar!

www.rickraakt.nl/rockplein

16.00u – Leerlingen viooldocent ‘Beter met Muziek’ en Mamontovas Fortepiano

Met veel enthousiasme en liefde voor het vak geeft docente Anke vioolles aan haar leerlingen.
Deze zondag vormt ‘Beter met Muziek’ een team met de leerlingen Mamontovas Fortepiano. Docente Tanya van de piano- en keyboardschool geeft lessen in verschillende muziekstijlen zoals pop, jazz, blues en klassiek.
Het beloofd dan ook een zeer divers en interactief optreden te worden van een leuke groep muzikanten!

www.betermetmuziek.nl
www.forte-piano.nl

16.30u – Leerlingen Muziekhuis Maarheeze

Van leuke privélessen tot gezellige groepslessen. In het Muziekhuis is iedereen welkom, van volwassen muzikanten tot zelfs de allerkleinsten bij de Troubadourtjes.
Na hun jaarlijkse voorspeelmiddag op 8 juli komt er een buslading leerlingen deze zondag vanuit het Brabantse ‘de grens over’ voor een mooi optreden.

www.muziekhuismaarheeze.nl